6.4.2014

Moderni Moneyphant

Tänään saimme ihanan lisän kummilapsikatraaseemme. Ystäviemme pieni prinsessa sai nimen ja juhlistimme sitä koko perheen voimalla.

Kun meitä oli kysytty tähän kunniatehtävään ja siihen ilomielin olimme suostuneet, alkoikin pohdinta lahjasta. Aiemmin olen ostanut kummilahjat kultasepänliikkeestä. Valikoima on kuitenkin aika suppea ja jotenkin yllätyksetön. Modernisti Kodikkaan Kertun blogista oli jokunen aika sitten listattu vaihtoehtoisia ideoita kummilahjaksi. Niinpä poikkesin kaavasta ja tilasin pienelle tämän Georg Jensenin Moneyphantin.


Moneyphant on vuonna 2010 Jørgen Møllerin suunnittelema moderni rahalipas, joka menee mielestäni niin vauvan kuin teininkin huoneeseen. Perinteisissä kummikehyksissä on vähän sitä vikaa, että ne näyttävät ihanilta pienen lapsen huoneessa, mutta teini tuskin haluaa näitä nallekuvioituja kehyksiä omaan valtakuntaansa.


Moneyphant on ruostumatonta terästä, joten myös tähän voi kaiverruttaa kummilapsen nimen ja muut tärkeät tiedot. Tämän kelpuuttaisin helposti myös meidän sisustukseemme. Tykkäätkö sinä?

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...