23.5.2015

Hyvää Siivouspäivää!

"Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi."

Ihana idea ja vaikuttaa ainakin isoissa kaupungeissa toimivalta. Valitettavasti täällä meidän piskuisessa kotikaupungissa tuo päivä ei kovinkaan ihmeellisesti näy. Vain pari pihakirppistä ja yksi tapahtuma mun "ruokatuntikirppiksen" pihalla.


Minäkin olen kuluneella viikolla käynyt läpi kaappejani, vaikka en siivouspäivään varsinaisesti osallistukaan. Voitin nimittäin tuonne Selected 2nd hand -kirppikselle viikon ilmaisen kirppispöydän ja vein tavarat sinne torstai-iltana. Nyt myönnän hiukan taktikoineeni, sillä ajattelin siivouspäivätapahtuman tuovan kirppikselle viikonloppuna tavallista enemmän väkeä. Katsotaan kuinka kauppa käy. Nyt ei onneksi ole painetta saada vuokraa maksetuksi vaan kaikki on kotiinpäin.Kirppiksissä on tosin se ongelma, että sieltä saattaa löytää myös jotain kotiintuotavaa. Nyt nappasin mukaani kuvassa olevan ison vaasin, josta maksoin muutaman euron. Minusta aika hyvä diili.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...