19.5.2015

Vuittonin metsästäjä

Huomaan olevani metsästäjä. Kun tiedän mitä haluan, olen valmis etsimään ja kyttäämään haluamaani pitkäänkin. Harvoin enää ostan mitään hetken mielijohteesta, sillä olen tietoisesti pyrkinyt pois heräteostoksista. Isompia ostoksia harkitsen pitkään ja vertailen vaihtoehtoja.

Vihjasinkin jo hankkineeni tässä kuussa kaksi pitkäaikaista haavetta. Toinen roikkuu nyt seinällä ja se toinen käsipuolessä. Yksi pitkään himoitsemani kohde on ollut nimittäin Louis Vuittonin Speedy.


Speedy vei sydämeni jo vuosia sitten, mutta äitiyslomalla laukun hankinta oli utopiaa. Olen etsinyt laukkua nimenomaan second handina, sillä edullisemman hinnan lisäksi pidän laukun nahkaosista enemmän patinoituneena. Sopivan hintaista ja hyväkuntoista yksilöä olen kytännyt epäaktiivisesti ainakin pari kolme vuotta.

Muutama viikko sitten ihmeellinen kohtalonketju puuttui peliin. Juttelin ystäväni kanssa käytettyjen tavaroiden myynnistä ja ostamisesta ja hän mainitsi tori.fi -palvelun. Tuo palvelu on jäänyt minulta kokonaan seuraamatta, sillä olen käyttänyt lähinnä huuto.netiä. Muutaman päivän kuluttua menin tori.fi-palveluun nakuttamaan ne tutut hakusanat "Vuitton Speedy".  Muutamia hakutuloksia, joista yksi vastasi täydellisesti vaatimuksiani. Oikea koko, hinta kohdillaan ja laukun kunto vaikutti kuvissa todella hyvältä. Laitoin viestiä ja kysyin lisätietoja. Myyjä mainitsi asuvansa Tukholmassa, joten postitus kustantaisi vähän enemmän. Kuinka ollakaan sinnehän me juuri olimme seuraavana viikonloppuna menossa.  Treffattiin kaupungilla ja sain tutkia laukun ennen ostoa ja säästin useamman kympin postikulut.Nyt kassi on keikkunut viikon käsivarrella enkä voisi tyytyväisempi olla. Meistä tuli pitkäaikaiset kumppanit. Hei Vuitton, sinut oli tarkoitettu minulle!

4 kommenttia:

 1. Vitsi mikä mäihä! Joskus noin vaan niin on tarkoitettu käyvän, ihan uskomattomaltakin tuntuvia sattumaketjuja ja siihen onnekkaaseen suuntaan vieläpä :) Onnea, tuo on klassikkokaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tosin Tukholman ostosbudjetti meni nyt sitten tähän laukkuun :)

   Poista
 2. Aikamoinen tuuri! Ihana laukku :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...