22.5.2015

Viikon varrelta

Voihan hujaus! Miten se viikko taas karkasikaan käsistä. Mulla on ollut ajatuksena tehdä sellainen päivä kuvina postaus, mutta tehdään nyt tällä kertaa tällainen viikko lyhyesti kuvina.

Töitä on painettu joka päivä. Huomaa kesän lähestyvät, kun kaikilla on kiire saada työpöytiä tyhjemmäksi. Viime viikolla työpäivät ovat olleet toistensa ääripäivä. Muutama toimistopäivä, jolloin on istuttu koneen ääressä koko päivä erilaisia markkinointijuttuja tehden. Torstaina taas jotain ihan muuta. Aamulla ajoin Lohjalle pystyttämään meidän pientä messuosastoa ja jäin paikalle aamupäiväksi kuuntelemaan mielenkiintoisia seminaariesityksiä somesta. Siitä takaisin Saloon kuivaa lounassämpylää vauhdissa syöden. Jouduin yllätyksekseni adoptoimaan toimistolta pari eksyneen oloista TET-poikasta ja pikapikaa keksittynä hommana tyhjensin heidän avustuksellaan yhtä varastoa. Seminaarivaatteet tyylikkäästi pölykerroksen peittäminä yritin vielä keskittyä muutaman asiakaskirjeen rustaamiseen huonolla menestyksellä. Hakiessani poikia päiväkodista kävin vielä golfkentän laidalla valokuvaamassa otoksia kisakutsuja varten.


Vapaa-ajan ongelmiakaan ei ole juuri ollut. Jalkapalloa, jalkapalloa, jalkapalloa ja siihen suunnistuskoulua kaupan päälle. Kävin esikoisen kanssa muutaman viikon mittaisessa hipposuunnistuskoulussa ja hän innostui kovasti. Taidettiin siis löytää uusi harrastus...

Tänään juhlistettiin viikonlopun alkua käymällä Prisman pihalle pystytetyssä huvipuistossa. Äiti oli hövelillä päällä ja osti muutaman lipun laitteisiin. Pääsinpä itsekin törmäilyautoja ajamaan. Kotiin tultiin kirjaston kautta. En muista koska olisin viimeksi ollut näin ajan kanssa siellä kiertelemässä. Voi kuinka nautin siitä vaeltamisesta hyllyjen välissä. Taas löytyi mielenkiintoista luettavaa vinopino. Älkää ihmetelkö pinossa olevia karttoja. Olkoot vaan GPS:t ja TomTomit, mä haluan katsoa meidän ajoreitin ihan oikealta kartalta. Mulla on aika hyvä kuvamuisti, joten haluan luoda isolta kartalta sellaisen yleismielikuvan miten sinne Billundin suuntaan ajetaan.

Niin ja käytiinhän me kaupassakin. Miten voikin muuten olla, että kuopuksen pissahätä tulee aina siinä vaiheessa kun kärryt on täynnä tavaraa ja vessa mahdollisimman kaukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...