15.5.2015

"Vapaapäivä"


"Vakuutusyhtiöistä moi, tulisitko käymään ja keskustelemaan vakuutuksistanne." "Joo, mulla onkin perjantaina vapaa, sopii hyvin."

"Hei lapset, äidillä on perjantaina vapaa, mennäänkö uimaan?" " JOO"

Ai niin, esikoisen passi pitää uusia ennen matkaa, mut perjantaihan on vapaa, varataan siihen aika lupakansliaan. Ai niin, sittenhän pitää käydä myös ottamassa passikuva. Onneksi on se vapaapäivä...

Voi ei tätä tukkaa, pakko päästä kampaajalle. Hei, mulla on vapaata, menenkin silloin...

Ai niin ja ruokakaupassakin pitää käydä ja esikoisen jalkkisharkat siirtyi tähän iltaan...

Jep, tein sen taas. Aikaoptimismi iski jälleen. Vapaapäivä oli kellotettu aika tarkkaan aamusta iltaan. Mutta check, check, check, kaikki tehty mitä pitikin.

Onneksi alla on totaalirentouttava helatorstai. Oltiin perinteisellä kevätristeilyllä ihanien ystävieni kanssa. Jo viidettä vuotta on tehty joka kevät päivän piknikristeily. Nyt jo muutama vuosi peräkkäin juuri helatorstaina. Aina yksi kevään kohokohdista.

Starttasin aamulla ja poimin matkan varrelta auton täyteen naisia. Päivän ohjelmassa hyvää ruokaa, shoppailua, kuulumisten päivittämistä ja vedet silmissä nauramista. Pikapyrähdys Ahvenanmaalle ja takaisin.


Niitä kuuluisia ruuhkavuosia elellään kaikki eikä arjessa ehditä juurikaan tavata, ei ainakaan koko porukalla. Niinpä risteily on aivan mahtava tapa treffata. Jatketaan aina siitä mihin viimeksi jäätiin. Ollaan tunnettu toisemme reilut pari vuosikymmentä, tunnetaan toistemme suvut ja kummin kaimat, exät ja nyxät, ollaan kummeja ristiin ja rastiin. Vuosien varrella ollaan yhdessä naurettu ja itketty, kasvettu aikuisiksi. Maailma muuttuu, mutta nämä naiset on ja pysyy.

Tälläkin kertaa päivä meni kuin hujauksessa, naurettiin niin että vatsalihaksia särki, taisi mennä jo hysteriankin puolelle jossain vaiheessa. Ensi vuodeksi sovittiin taas treffit samaan paikaan samaan aikaan.  Ystävät ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...