25.9.2012

Housutäydennystä Zalandolta

Ne oranssit Piecesin Funky Fox -leggarit, jotka ostin loppukesästä, ovat nousseet ihan ykköshousuikseni. Aivan ihanat päällä, pehmeät, joustavat, eivätkä ainakaan vielä ole lörpähtäneet niinkuin jotkut leggarit tekee. Ajattelinkin siis hakea paikallisesta VeroModasta näille housuille kaverit.
Kuvat: Zalando

Helpommin sanottu kuin tehty. Eipä ollutkaan heidän valikoimissaan. Koska asiaa Turkuun ei juuri nyt ollut ja housut piti saada heti, tein kierroksen nettikaupoissa. Piecesin omassa verkkokaupassa housuja tietenkin oli ja hyvällä tarjouksellakin, mutta kaupasta olisi pitänyt tilata 40 eurolla. Kaikki "pakkotilaaminen" saa mulla karvat nousemaan pystyyn. En lähtenyt väkisin hakemaan mitään muita tuotteita vaan suuntasin muille apajille. Samaan aikaan törmäsin yhdessä blogissa mainokseen uudesta Zalando-verkkokaupasta. Sinne siis. Sieltä löysin samat housut monessa värissä ilman vähimmäisostopakkoa ja vielä ilman toimituskulujakin.



Siispä kotiutin housut kahdessa värissä. Viininpunaiset (joo, muistan kun sanoin viimeksi ettei oo mun väri, mutta nainenhan saa muuttaa mieltään...) ja suklaanruskeat.  Tilaus tuli perille viikossa. Tällä kokemuksella voin suositella verkkokauppaa. Silloin tein täsmäiskun enkä juuri edes katsonut muuta valikoimaa, nyt jälkeenpäin olen katsonut, että sieltähän löytyy vaikka mitä naisille, miehille ja lapsille. Vaatetusta ja sisustusta. Merkkejä vaikka kuinka paljon, melkeinpä kaikki mun suosikkimerkit löytyi sieltä.

Ps. Tilaamalla Zalandon uutiskirjeen saa sähköpostiin etukupongin, jolla saa 10 e alennusta yli 50 e ostoksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...