7.9.2012

Pesuprojektia...

Arvatkaas mikä projekti tämä on?


Operaatio Fatboyn pesu. Meillä on Junior Fatboyt lastenhuoneessa ja olohuoneessa. Tämä olohuoneen Fatboy on kokenut kovia ja sen oli näköinenkin, siinä on syöty, siihen on pyyhitty niin naama kuin kädetkin. Läikytetty mehua, maitoa ja ties mitä muuta. Se oli siis todella likainen.

Yhtenä iltana lattialla loikoillessa huomasin, että senhän saa auki. Ja silloinhan se saa siis pestyäkin. Toimeen piti käydä heti. Fatboyn tyhjennys sujui suht mallikkaasti yksin tai olihan mulla apukäsinä 1,5 vuotias kuopus, joka ei ehkä ollut paras apuri tähän homman. Näitä styroxpallukoita oli yllättävän paljon eli jos samaan projektiin joskus ryhdyt, varmista että käden ulottuvilla on kunnon säilyttimet pallukoille. Pallukat ovat myös todella sähköisiä eli muovipussia en näille suosittele.


Säkki pesukoneeseen ja 30 C hienopesulla tuli puhdasta. Kangas kuivui aika nopeaan. Illalla pesty oli aamulla jo melkein kuiva. (Muista jättää vetoketju ja luukku auki niin kuivaa kunnolla sisäpuoleltakin). Pallukoiden takaisin laitto vaikutti sen verran haasteellisemmalta, että siihen en yksin alkanut. Sanomalehdestä tein suppilon ja mun pidellessä säkkiä ja suppiloa, mieheni kaatoi täytteet takaisin. On kuin uusi taas!
Kamut poseeraa...

Meidän molemmat Fatboyt on ostettu netistä (http://www.ambientedirect.com/), josta ainakin silloin tuli kotiovelle toimitettuna useamman kympin edullisemmin kuin mistään Suomesta hankittuna.

6 kommenttia:

 1. Löysin nyt tämän vanhan postauksen ja olisin kysynyt miten ihmeessä tyhjensit tuon fatboyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ihan vaan kaadoin ne pallurat pois. Mulla oli niitä ikean isoja kasseja, joihin tuon tyhjensin... Sähköisiähän nuo pallurat ovat eli muovi ei ole paras mahdollinen kumppani niille...

   Poista
 2. Mahtavaa, kiitos kun jaoit tämän tiedon! Minä nimittäin juuri mietin onko sen pesu edes mahdollista ja nyt kyllä pelastit päivän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä postaus on yksi luetuimpia. Kiva jos oli apua!

   Poista
 3. Tuli mieleen että olisikohan pussilakana hyvä säilytyspaikka styroksipalluroille pesun ajaksi. Itsellä pesu nyt suunnitteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Pallot eivät ainakaan sähköisty enempää... Kerropa miten onnistui.

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...