26.11.2012

Jouluisia tunnelmia Adalmiinan helmestä

Mulla joulunodotukseen kuuluu oleellisesti myös käynnit joulupuodeissa. Ei välttämättä niinkään ostoksilla (toki usein jotain tarttuu mukaan) vaan enemmän fiilistelemässä. Hakemassa joulutunnelmaa ja ideoita omaan jouluun. Varsinkin tämän sateen keskellä on ihanaa astua tunnelmalliseen puotiin kuuntelemaan joulumusiikkia ja ihastelemaan sisustusjuttuja.


Jo monena vuotena olen poikennut joulun alla Paimion syrjäkyliltä löytyvään ihanaan sisustusliike Adalmiinan helmeen. Helsinki- Turku moottoritieltä sinne on vajaa viisi kilometriä eli joskus kannattaa hieman poiketa reitiltä ja käydä katsastamassa paikka. Vanhaan navettaan perustettu sisustusliike myy vanhoja talonpoikaishuonekaluja sekä paljon piensisustustuotteita.

Liike on avoinna muutoinkin kun joulun aikaan, mutta joulun alla liike on erityisen herkullinen. Liikkeessä on tavaraa monessa kerroksessa ja ainakin mä joudun kiertämään sen kolmeen kertaan, ensin fiilistellen, sitten tarkemmin katsoen ja vielä varmuuden vuoksi kerran ettei vaan jää mitään huomaamatta. Nyt käydessäni kassan takana hyöri liikkeen omistaja Annarina. Lokakuun Glorian Koti-lehdessä oli muuten esitelty heidän kotinsa, joka on puodin kanssa samassa pihapiirissä.

Mulla oli kamera täynnä ihania kuvia, enkä osannut valita mitä laittaa tänne, joten tunnelmallinen kuvapläjäys tulossa:2 kommenttia:

 1. Enpäs ole itse tuonne Adalminan Helmeen vielä 'päässyt' eli ehtinyt käymään, kiva siis nähdä kuvapläjäys sieltä! Kaunista!
  Pssst, tunnustus sulle löytyy joulublogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru tunnustuksesta! Tällä viikolla tulossa vielä samanlainen pläjäys Loviisan Aitasta..

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...