14.11.2012

Kerhotätien joululahjat

Sattuneesta syystä meidän perheellä on aikalailla tuntumaa tuohon kerhotätien /opettajien lahjomiseen. Mieheni tulee kaksi kertaa vuodessa kotiin monen pienen pussukan kanssa. Niistä on paljastunut laidasta laitaan kaikenlaista, suklaarasioista itse veistettävään puukkoon.

Tämän perusteella pystyn ehkä vähän vinkkaamaan mitä kannattaa hankkia, jos lahjalla haluaa ilahduttaa. Mun mielestä kannattaa suosia pois kulutettavaa, sillä ei ne kerhotätien kaapitkaan pohjattomia ole. Värimaailma ja kuvioinnit kannattaa valita mahdollisimmat neutraaleiksi, jotta sopivat useimpiin koteihin.

Kuvat: Iittala, Semper, Finnmari (Kodin1), Plantagen, Pentik, Fazer

Itse leivotut. Kaunis pakkaus itse leivottuja herkkuja vaikkapa ohjeen kera ilahduttavat varmasti
Kynttilät Näissä suosisin aika perusmalleja ja -värejä
Servetit Nämäkin kuluvat pois, neutraalit värit ja kuviot näissäkin sopivat useimpiin kattauksiin
Erikoiskahvit tai -elintarvikkeet, jotain spesiaalia, jota ei ehkä muuten tulisi ostettua
Kukat, vältä voimakastuoksuisia

Meille mieluisia ja käyttöön tulleita ovat olleet muumimukit ja taika-astiaston osat, mutta ovat mielestäni jo aika arvokkaita lahjoja. Mieleen on jäänyt myös kartiolasi, joka oli täytetty irtokarkeilla ja pakattu kauniisti sellofaaniin. Myös joitakin lasten itsetekemiä juttuja on edelleen tallella. Eikä niitä suklaarasioitakaan enää näy missään ;)


Mutta summa summarun, mun mielestä kerhotätien ja opettajien muistaminen on ihan vapaaehtoista ja siitä ei stressiä kannata ottaa :) Kiva itsetehty korttikin ajaa saman asian. Meidän kerhotädit saavat tänä vuonna kynttilät, jotka olen tuunannut vähän edustavimmiksi koristenauhoilla.


1 kommentti:

  1. Hyviä ideoita, kiitos niistä! Toissa vuonna annoin kynttilöitä ja viime vuonna kuusenkoristeet. Tänä vuonna PK:n tädit saaneekin meiltä servettipaketit ja siihen namut :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...