3.11.2012

Sähköinen siivouspäivä

Tätä(kin) pitäisi tehdä useammin. Siivota omat sähköiset mediat. Alkoi yksi ilta kypsyttää kaikki sähköpostiin tunkevat mainokset, varsinkin kun tietää, että joulua kohti tahti senkun kiihtyy. Niinpä päätin pitää sähköisen siivoupäivän. Poistin itseni monen yrityksen postituslistoilta. Niihin on tullut liityttyä vähän kuin vahingossa jonkun tilauksen tai kilpailun yhteydessä. Siivosin huuto.netistä kaikki turhat vahdit pois, nekin ovat jääneet roikkumaan kun seurailen tarjontaa vaikka en olekaan ostoaikeissa. Tyhjensin roskakorit ja lähetettyjen kansion.

Kuvat: Pinterest


Sitten kävin läpi facebookin. Poistin tykkäämisiä ja piilotin joitain viestien lähettäjiä. Ja seuraavana kohteeksi joutui blogilistani. Poistelin sieltäkin joitain blogeja, jotka eivät enää vastaakaan mun kiinnostuksen kohteita.

Kuva: Pinterest

Lopputuloksena tästä oli ajatus, että kauhean paljon kaikkea sälää sitä ympärilleen kerää. Ja varsin tarpeetonta sälää. Nyt on informaatiotulvaa vähän rauhoitettu ja systeemit siivottu. Tavoitteena yhtä siisti sisäinen työpöytä kuin kuvissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...