16.11.2012

Poikkeusviikko

Meidän normiviikko menee aina aikalailla samalla tavalla. On kerhot, muskarit ja muut harrastukset ja sinne väleihin on laitettu muuta ohjelmaa aika vakiosti. Kaupassakäynnit ja muut hoituu aina saman aikataulun mukaisesti. Turha kysyäkään, tykkään rutiineista, kaikki menee silloin sujuvasti.

Aina välillä on kuitenkin kiva poiketa rutiineista. Tällä viikolla on kaikki ollut pois normipaikaltaan. Lapset olleet "väärinä" päivinä mummoloissa, kerhoja jäänyt välistä jne. Ulkoitukin ihan eri aikoina kuin normaalisti. Syy taitaa löytyä ruudun tältä puolelta. Keskiviikkona olin Helsingissä ystävän kanssa humputtelemassa, torstaina naisten illassa ja nyt karataan miehen kanssa elokuviin ja laitettiin lapset yökylään. Ihana poikkeama, ensi viikolla kaikki taas paikallaan!

Olipa muuten Helsingissä metka näky kun neljän ruuhkan aikaan Mannerheimintie oli tyhjennetty. Ihan kuin olisi johonkin elokuvaan astunut, autio katu edessä kun yhdestä putiikista tultiin ulos. Siinä oli maalaiset ensin vähän suu auki, puhelimesta kaivettiin sitten tieto, että toveri Medvevev oli kylässä. Hetken kuluttua toveri siitä sitten ohi menikin pitkässä saattueessaan. Muuten reissu meni rennoissa merkeissä, syötiin hyvin ja kierrettiin kauppoja vailla tavoitteita. Mukaan tarttui joulupalloja... Niitäkin pitää joskus pääkaupungista asti hakea ;)

Mister Bond odottelee, joten mukavaa viikonloppua!


Kuva: http://www.skyfall-movie.com/site/

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Me ainakin tykättiin kovin. Minusta oli näistä Daniel Craigin tähdittämistä Bondeista paras.

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...