14.5.2014

Piilotettuja helmiä

Olen muistaakseni aiemminkin kirjoittanut paikoista, jotka ovat kuin pieniä salaisuuksia. Et voi tietää niistä, ellet vahingossa osu paikalle tai kuule kehuja tuttavaltasi. Pieniä puoteja tai kahviloita, joiden erinomaisuus ei perustu suureen markkinointikoneistoon vaan lähinnä suusta suuhun kulkevaan kehujen ketjuun.  Yksi tällainen on mielestäni Mathildedalissa oleva Ruukin kehräämö ja puoti. Vaikka kävisit itse Mathildedalissa voit silti missata tämän pienen puodin ellet osaa sitä oikeasta paikasta etsiä.


Kirjoittelin kehräämöstä jo kerran ennenkin, silloin kun ensi kertaa vahingossa löysimme paikan. Nyt kävimme rannassa Ruukin Krouvissa syömässä  ja sen jälkeen poikkesin jälleen hakemaan muutaman kerän unelman pehmeää alpakkalankaa.



Puoti on pieni, mutta suloinen. Myynnissä on lankakerien ja alpakkatuotteiden lisäksi upeita Design Mervin kierrätyskoruja. Palvelu liikkeessä on ollut käydessäni todella sydämellistä, joten suosittelen poikkeamaan jos lähimaastossa liikut.



Putiikkikäyntiin voi kivasti yhdistää vaikkapa retken luonnonsuojelualueella ja ruokailun rantaravintolassa. Myös itse alpakat kannattaa käydä moikkaamassa. Ruukin vanhoista rakennuksista löytyy myös antiikkiliike ja kahvila, mutta niiden toimintaan en ole vielä tutustunut.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen paikka! Täytyy pitää mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy samalla moikkaamassa myös itse alpakoita, jotka laiduntavat lähimaastossa. Hauskannäköisiä kavereita :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...