23.5.2016

Strömsö minikasvihuone

Olen haaveillut pienestä kasvihuoneesta. Sellaisesta, jossa saisin pidettyä yrtit hengissä. Ei mitään isoa, sillä puutarhurinkykyni ovat varsin rajalliset. Valikoima vaan on ollut kehnonlainen. Liian isoja tai rumia. Tämän vuoden hullujen päivien esitteessä se vihdoin tuli vastaan. Juuri minulle sopiva kasvihuone, Strömsö kapea kasvihuone. Vain muutama hylly, tyylikäs ulkoasu ja mikä parasta todella edullinen hinta. Arvatkaapa vaan muistinko olla linjoilla juuri tiettynä päivänä uusien tuotteiden tullessa myyntiin. Niinpä....

Onneksi netissä kaikki on vain muutaman klikkauksen päässä ja samaa mallia löytyi lopulta monestakin paikasta. Ja samalla hullulla hinnalla. Niinpä kotiutin tämän pienen söpöliinin Verkkokauppa.comista.

Kokosin minikasvihuoneeni ihan itse (koska oli pakko saada se valmiiksi heti, eikä seuraavana päivämä) ja se kätkee sisälleen miniviljelmäni. Basilikaa (jota muuten en ole koskaan saanut pysymään hengissä näin kauaa), piparminttua ja persiljaa. Oikeastaan persilja on kaapissa tällä hetkellä vain piilossa, sillä lapset tykkäävät syödä sitä suoraan ruukusta. Raukka alkoi olla niin harva, että saa nyt kaapissa rauhassa kasvattaa lisää versoja.

Tämä minikasvihuone ilahduttaa joka päivä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...