22.9.2016

Lavli Living Room

Tällä viikolla vietin muutaman päivän Helsingissä työasioissa. Aika poikkeuksellista ja luksustakin olla yksin reissussa parin yön yli. Työasioiden lisäksi kuljeskelin kaupungilla, fiilistelin tunnelmia. Joskus juuri tällainen päämäärättömästi kuljeskelu voi johtaa mieleenpainuviin kokemuksiin.

Tällä kertaa tuon kokemuksen tarjoili Galleria Esplanadista löytyvä Lavli Living Room. Facebookista olin bongannut, että keskuksesta löytyy Lorna Jane jumppavaatteita, joihin halusin tutustua. Löysin jumppavaatteet, mutta samalla jotain paljon enemmän. Oli pakko vielä seuraavana päivänä palata ottamaan muutama kuva blogia varten. Kännykkäkuvat valitettavasti ovat mitä ovat, mutta kannattaa käydä itse toteamassa paikan valloittava tunnelma.

Lavli Living Room on nimensä mukaisesti ihana olohuone keskellä kaupunkia. Galleria Esplanadin kakkoskerroksen takanurkasta löytyvä olohuone on perustaja Asta Laurilan "rakkauslapsi". Samasta tilasta löytyvät ihanat Lorna Janen urheiluvaatteet, treenisali, tee-baari ja hyvän olon olohuone. Ihastuin paikan tunnelmaan ja saamaani lämpimään vastaanottoon. Omistaja Asta kierrätti minut tiloissa ja kertoi paikan ideologiasta. Tila on tarkoitettu naisille unelmien toteuttamista varten. Voit poiketa tilaan vaikka työskentelemään hetkeksi teekupposen äärellä. Syksyn aikana tilassa tulevat pitämään luentoja ja workshoppeja esimerkiksi rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi, Karita Tykkä ja Maaret Kallio.

Vaikka Helsingin humusta mielelläni palailin jo kotiin tänne pikkukaupunkiini, niin kyllähän sitä välillä kaipailisi tällaisia keitaita ja tapahtumia lähelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...