9.1.2013

Päärynä-vuohenjuustoneliöt

Tämän ohjeen olen napannut jostain joululehdestä ja muokannut omaan makuuni sopivaksi.  Yksinkertainen tarjottava, mutta ei kuitenkaan kovin tavanomainen ja makuyhdistelmältäänkin erilainen. Meillä ainakin vieraat ovat tähän aina ihastuneet.

Teen nämä usein paistamista vaille valmiiksi ennen vieraiden tuloa ja laitan uuniin vasta vähän ennen tarjoilua, sillä parhaimmillaan nämä ovat juuri uunista tulleina.


Päärynä-vuohenjuustoneliöt

voitaikinalevyjä
päärynöitä
vuohenjuustoa
rosepippuria
pinjansiemeniä
juoksevaa hunajaa

Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kahteen osaan. Kuori ja viipaloi päärynät ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi (älä käytä valmiiksi viipaloituja, viipaleet ovat liian paksuja tähän). Laita voitaikinalevylle lomittain päärynä, vuohenjuusto ja toinen päärynäviipale. Ripottele päälle rosepippuria ja pinjansiemeniä. Sitten vielä päälle juoksevaa hunajaa ja uuniin. 225 C n. 10-12 min.


Ohjeessa ei ole tarkkoja määriä, mutta kun tein 12 kappaletta tarvitsin 2 päärynää ja puolikkaan pötkön vuohenjuustoa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...