Teen nämä usein paistamista vaille valmiiksi ennen vieraiden tuloa ja laitan uuniin vasta vähän ennen tarjoilua, sillä parhaimmillaan nämä ovat juuri uunista tulleina.
Päärynä-vuohenjuustoneliöt
voitaikinalevyjä
päärynöitä
vuohenjuustoa
rosepippuria
pinjansiemeniä
juoksevaa hunajaa
Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kahteen osaan. Kuori ja viipaloi päärynät ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi (älä käytä valmiiksi viipaloituja, viipaleet ovat liian paksuja tähän). Laita voitaikinalevylle lomittain päärynä, vuohenjuusto ja toinen päärynäviipale. Ripottele päälle rosepippuria ja pinjansiemeniä. Sitten vielä päälle juoksevaa hunajaa ja uuniin. 225 C n. 10-12 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!