13.11.2015

DIY: joulukortitMurenan jouluinen ilta tartutti minuun jo pienen joulun kipinän. Viime viikolla levitin keittiön pöydälle askartelutarvikkeeni ja vietin hyvän tovin askarrellen joulukortteja. Pinterestistä olin poiminut monia hauskoja ideoita kokeiltavaksi. Ystäville lähetämme todennäköisesti jälleen valokuvan, mutta kerhotädit ja opettajat saavat askarrellut kortit.

Askartelutarvikkeet kuuluvat ostoskieltolistalleni eli uusia en anna itseni ostaa ennenkuin nykyiset varastoni ovat huvenneet. Näihin kortteihinkin tarvikkeet löytyivät helposti kaapin perältä. Nuo kirppikseltä haalimani vanhat lehdet ovat kuin tehtyjä joulun ajan askarteluihin. Tällä kertaa tosin suosikikseni nousi tuo nappikortti. Mikä on sinun suosikkisi?


Tänään vietän pitkästä aikaa iltaa yksin kotona. Lapset lähtivät tahoilleen yökyläilemään ja mies on tykyillassa. Minä laitan kynttilät palamaan ja vietän illan sohvannurkassa.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kaikki on kauniita, mut mun suosikiksi nousee kyllä joulupallot vanhoista kirjojen sivuista, oih ♥ Näyttää niin ihanilta - pitää varmaan pölliä tämä idea.. ;) saanhan? :)
  Sun ilta kuulostaa täydelliseltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo valmiiksi lainattu idea, joten anna mennä vaan :)
   On kyllä ollut kiva olla välillä ihan omassa rauhassa, tosin nyt jo alkaa kaipaamaan elämää ympärilleen...

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...