2.10.2016

Copenhagen Torvhallerne


Luonnoksiin oli unohtunut vielä tämä yksi postaus Kööpenhaminasta. Toisaalta ajankohtainen, sillä Kööpenhamina on tänä viikonloppuna ollut taas mielessä. Takataskusta löytyy nimittäin keväälle jälleen liput tuonne suosikkikaupunkiini. Tällä kertaa matkaseuraksi lähtee 4 ihanaa ystävääni, joten luvassa on taas erilainen näkökulma kaupunkiin.

Nämä kuvat ovat Kööpenhaminan kauniista kauppahallista, joka lumosi tarjonnallaan. Aika usein kauppahallithan ovat vanhoja arvokkaita tiilirakennuksia ja pitävät sisällään hyvinkin perinteistä tarjontaa historian havinalla höystettynä. Kauppahallit kuuluvat meillä aina käyntikohteisiin ja edellä kuvattua tunnelmaa odotin nytkin. Kööpenhallin kauppahallit tarjosivat kuitenkin tunnelmaa hyvinkin modernilla twistillä. Kaksi isompaa hallia ja niiden väliin jäävä ulkoalue tarjosivat nimittäin herkkujen lisäksi silmänruokaa. Kaikki oli kauniisti esillä ja perinteisten kala- ja lihatiskien lisäksi tarjolla trendikkäästi luomua ja lähiruokaa, herkkuja ja smoothieita, mukaanotettavia annoksia useista ravintoloista. Kulinaristille hallit ovat aarreaitta. Kannattaa tulla nälkäisenä ja herkutella vaikka useammassakin pisteessä ja sen jälkeen napata täältä mukaan tuliaiset.

Olen ihan fiiliksissä siitä, että toukokuussa suunta on jälleen Tanskaan. Monenkaan visiitin jälkeen kaupunki ei tunnu tylsältä kohteelta vaan odotan mitä uutta se nyt meille tarjoaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...