4.8.2014

Pitkä, kuuma kesä...

Eipä olisi juhannuksena arvannut millaisesta kesästä sitä saadaan nauttia. Aurinkoa ja lämpöä. Ainakin meidän tienoot ovat kaikki ukkoset ja kovat sateet kiertäneet.


Tänä kesänä ollaan uitu ennätysmäärä. Lähes joka päivä ollaan jollain kokoonpanolla käyty pulahtamassa, järvessä tai meressä, lyhyesti tai ajan kanssa. Ensimmäinen kesä, kun lapset ovat todella nauttineet vesileikeistä. Esikoinen on oppinut uimaan ja juniorikin saanut huimasti lisää rohkeutta liikkua vedessä.


Kuvissa yksi lempiuimapaikoistamme. Meitä lähellä oleva järvi, jossa on pienen pieni hiekkaranta. Ranta on paikallisten mukaan aiemmin ollut todella suosittu, mutta ilmeisesti nyt vähän unohtunut. Ruuhkaa rannalla ei ole koko kesänä ollut. Korkeintaan perhe tai pari samaan aikaan, usein ollaan oltu ihan yksikseenkin.

Pieni, salainen ranta, joka pitää tietää, sillä muuten sinne tuskin osaat kulkea. Auto jätetään matkan päähän ja kuljetaan polkua peräkanaa. Oma tunnelmansa siinäkin, seikkailu lapsille. Suojeltu metsä toivottaa yhtä tervetulleeksi kuin muutkin rannalla olijat. Pieni piirre, joka erottaa tämän muista rannoista. Ranta, jossa kaikki tervehtivät toisiaan. Kai oletetaan kaikkien olevan paikallisia, koska ei tuonne juuri muut eksy.Vaikka arki rynniikin ensi viikolla sisään ovista ja ikkunoista, yritän pitää mielessä, että vielä on kesää jäljellä. Säilyttää tämän rennon olotilan, väistellä kaikkia pakkoja ja aikatauluja. Tehdä vielä monta retkeä ja uimareissua. Antaa arjen alkaa, mutta fiilistellään me vielä kesää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...