20.3.2015

Terveisiä sairastuvalta!

Tästäkin viikosta tuli sitten yllättäen tynkäviikko töissä. Eilen soittivat päiväkodista hakemaan pahoinvoivan lapsen kesken päivää ja nyt toinen on kuumeessa. Itsekin olen taistellut etovaa oloa vastaan, mutta nyt tuntuisi olo jo paremmalta. Sairasaalto on jyllännyt töissä ja päiväkodissa, joten ei tämä nyt yllätyksenä päässyt tulemaan.

Ajankohta toki olisi voinut olla parempikin, sillä töissä olen tämän viikon ollut vielä kahden työn loukussa ja tekemistä olisi ollut paljonkin. Ensi viikolla pääsen siirtymään kokonaan uusiin tehtäviin, mutta alkuviikkoon jäi nyt sitten hoidettavaksi vielä muutama rästityö. Innolla kuitenkin jo odotan ensi viikkoa ja uusia tuulia. Monenlaista projektia on tuloillaan.Saatiin viime viikolla myös varattua vihdoin se aikuisten viikonloppuloma. Lähdemme miehen kanssa toukukuussa käymään Tukholmassa. Kauemmas ei tällä kertaa lähdetty budjettisyistä. Tukholma on kuitenkin meille enemmän kuin mieluinen kohde. Ennen lapsia käytiin vuosittain, nyt takana on monen vuoden tauko. Toivottavasti ilmat suosivat ja saadaan tutustua keväiseen Tukholmaan auringon paisteessa.


Lasten kanssa siroteltiin jo vähät pääsiäiskoristeemme ympäri huushollia. Ehtivät sitten hetken olla esilläkin. Pääsiäisruoho on kasvamassa ja ensimmäiset pääsiäismunat syöty.

Aurinkoa viikonloppuunne!


2 kommenttia:

  1. Oi loma kahdestaan kuulostaa niin loistavalta..
    Paranemisia teidän pesueelle!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...