12.9.2012

My Happy lights

Tässä ne nyt ovat: Omat onnellisuusvaloni :)


Tilasin valot suoraan Happylights.be :stä. Samoja valoja oli saatavilla myös Suomessa parissa verkkokaupasta, mutta tuli silti edullisemmaksi tilata ne suoraan tuolta. En sitten valinnutkaan mitään valmista yhdistelmää vaan tein ihan oman. Sivuilla on helppo työkalu, jolla suunnittelu onnistuu. Pallojen määrän, johdon värin ja pallojen väriyhdistelmän voi itse päättää. Yksi iso tekijä miksi tilasin juuri tuolta oli se, että palloja sai tilata myös yksittäin. Niinpä tilasin näiden vaaleiden pallojen lisäksi ihania viininpunaisia ja tummanruskeita irtopalloja, jotka vaihdan ketjuun joulun lähestyessä. Ovelaa vai mitä... Pallot käyvät koristeina ihan noinkin, sillä ovat tosi kauniita...Toimitusaika oli kotiovelle 10 päivää tilauksesta. Paketissa oli mukana oikein käsinkirjoitettu juuri minulle etunimellä osoitettu tervehdys. Pientä askartelua oli myöskin luvassa, sillä pallot liitetään ketjuun itse. Palloissa toki on lovi valmiina, joten kovin isosta asennustyöstä ei ollut kyse.Varapallot jouluksi
Valitettavasti matkassa oli pieni mutka. Kun olin saanut kaikki pallot viritettyä ja laitoin valot ekan kerran päälle kuului vähän surinaa ja ritsahdus. Johdossa oli jokin vika, eikä valot sitten enää syttyneetkään :( Lauantaina laitoin firmalle sähköpostia ja vielä samana päivänä mulle vastasi kaksikin eri henkilöä ja lähettivät minulle uuden johdon. Loistavaa asiakaspalvelua! Sillä saa pienet kömmähdykset heti anteeksi..Kyllä nyt kelpaa olla syksyn pimenevissä illoissa. I'm happy!

2 kommenttia:

  1. Onko nämä sinusta miten samannäköisiä kuin ne la case de cousin paulin valot? Entä kooltaan? Onko nämä niitä pienempiä palloja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei J.B! Minusta on tosi samannäköiset kuin La case de cousin paulin valot ja kooltaankin tosi samanlaiset. En ole niitä vierekkäin nähnyt, mutta en usko että ero olisi suuren suuri. Nyt en tiedä mitä tarkoitit pienemmillä palloilla... Tosi tyytyväinen olen ollut näihin lamppuihin!

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...