1.9.2013

Bye, bye muumit!

Nyt viikonloppuna suoritimme pientä päivitystä astiakaappiin. Hyvästelimme joukon muumeja ja lisäsimme raikkaita raitoja.

Mieheni on saanut vuosien varrella lahjaksi useita muumimukeja. Emme ole muumifaneja eivätkä ne muutenkaan oikein istuneet tyyliimme. Itse emme olisi siis koskaan muumeja käyttöömme ostaneet. Niinpä mukit ovatkin olleet lähinnä kaapin tukkeena ja todella pienellä käytöllä. Kunnes kerran huuto.netissä satuin törmäämään samaan mukiin joka kaapistamme löytyi. Yli 50 euron hintaisena. What!! Siis olen tiennyt, että näitä mukeja kerätään ja maksetaan hulluja summia, mutta että meidänkin kaapin perällä olevat mukit olivat jo keräilykamaa...


Tuo arvo arvaamaton saikin aikaan ketjureaktion. Koska kyseisillä mukeilla ei ollut meille tunnearvoa emmekä halunneet säilyttää niitä odottaen tulevia arvonnousuja, päätimme pistää muumit kiertoon ja sijoittaa saadut rahat meille mieluisampiin juttuihin. Nopsaan muumimukit löysivätkin uuden kodin yhden pikkutytön keräilykokoelmasta ja me täytimme tyhjän kolon Iittalan Origo-kupeilla. Win-win, kaikki osapuolet tyytyväisiä!


Meidän astiasto koostuu pääasiassa valkoisesta Teemasta, joten nämä Origo-kupit sopivat loistavasti joukkoon. Mieheni on Origoa katsellut jo kauan, mutta minä lämpenin vasta tälle väriyhdistelmälle. Tarpeeksi hillitty ja silti raikas. Ne oranssi-puna-kelta-vihreä-sini-mitä vielä -raidalliset ei oikein ole kolahtaneet. 



Kuppiostosten jälkeen loput muumirahat peukutettiin pesämunaksi seuraavaan taidehankintaan. Mutta se vaatiikin sitten enemmän pohdintaa...

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...