11.9.2013

Pollo limonello

Kesän reseptikokeiluista on pakko julkaista tämä. Todella, todella harvoin nappaan reseptejä netistä, vaikka lehdistä niitä leikkailen liiankin kanssa. Poikkeuksiakin silti löytyy. Tämän herkullisen Pollo Limonellon reseptin näin Strictly Style -muotiblogista. Blogi keskittyy pääasiassa muotiin ja tämä resepti on aikamoinen poikkeus normaalista sisällöstä. Juuri siksi ajattelinkin, että tämän on pakko olla todella hyvää, koska se on ollut julkaisun arvoinen. Ja herkullistahan tämä myös oli, raikas ja erilainen maku moneen muuhun kastikkeeseen verrattuna. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Älä pelästy pitkää raaka-ainelistaa, tämä on siitä huolimatta varsin nopea ja yksinkertainen valmistaa. Alkuperäinen ohje on julkaistu joskus Hesarin Nyt-liitteessä.


Pollo limonello

3 broilerin rintafilettä
50g voita tai loraus öljyä
1 pieni sipuli pilkottuna
ripaus cayennepippuria
2 dl kermaa
1 rkl kanafondia
½ rkl kurkumaa
3-4 murskattua valkosipulinkynttä
1-2 tl raastettua inkivääriä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
2 dl maustamatonta jogurttia
suolaa
n. 200 g spagettia
parmesania tai pecorinoa
tuoreita yrttejä koristeeksi

Suikaloi broilerit ja ruskista rasvassa. Lisää sipuli ja cayenne, kuullota. Lisää kerma ja fondi, anna kypsyä hetki. Lisää kurkuma, valkosipuli, inkivääri, sitruuna ja hunaja. Jatka kypsennystä hiljalleen. Lisää lopuksi jogurtti ja suolaa maun mukaan. Ripottele annoksen päälle juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...