27.8.2012

Maanantain kirppistelyt

Tein viikonloppuna inventaariota poikien vaatekaapeissa. Vaihdoin kesävaatteiden ja välikausitamineiden paikkoja ja samalla katsoin löytyykö kaikkea tarpeellista. Joitakin aukkoja löytyi ja ajattelinkin heti aamulla lähteä katsomaan olisiko kirppiksellä tarvitsemiamme juttuja. No ei ollut, mutta tyhjin käsin en kotiin tullut.

Isoin purkki on tämän päivän löytö.

Itselleni löysin ihanan vanhan kannellisen lasipurkin. Näitä mulla on ruokakaapissa jo useita, mutta näin isoon en ollut vielä ennen törmännyt. Tämä tulee saamaan sisäänsä spagetit. 

Palapelejä ja kirjoja ei koskaan voi olla liikaa ja niitä usein kirppikseltä bongailenkin. Uudenveroisia saa kirppikseltä muutamalla eurolla. Mulla on aina kaapissa jemmassa jotain tällaista palkinnoksi tai tylsän päivän piristäjäksi.
Ja sitten se myrkynvihreä kynttilänjalka. Hintaa 50 senttiä ja ei tarvii sanoa... ruma kuin mikä. Luonnossa vielä rumempi kuin kuvassa. Tälle on kuitenkin muodonmuutosta luvassa, sillä sopii erääseen projektiini täydellisesti. Siitä lisää joskus myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...