8.2.2013

Ihanat + 20cm

Enpä silloin arvannut, kun joitakin vuosia sitten oltiin sänkykaupoilla, kuinka hyvät kaupat sitä tulikaan tehtyä. Pitkän pohdinnan jälkeen ostimme Jensenin runkopatjat, jotka ovat 90 cm leveät eli sen 10 cm normisänkyä leveämmät. Silloisen 120cm leveän sängyn jälkeen tuo 180 cm tuntui järkyttävän isolta. Turhankin leveältä...

Vähänpä silloin tiesin... Viime viikkoina olen kiittänyt niin monta kertaa noista ylimääräisistä 20 sentistä. Yöt kun ovat olleet niin levottomia, että lähes poikkeuksetta meitä on aamuisin samassa sängyssä neljä. Kun kaksi pientä makaa keskellä X-asennossa, niin tuo ylimääräinen 20 senttiä on juurikin se mun nukkumatilani. Missäköhän olisin ilman sitä...Vaikka välillä yöllä tekisi mieli ärräpäitä päästellä, kun olo on kuin potkunyrkkeilytunnilla, niin silti uskon, että joku päivä vielä muistelen näitä öitä ja surkuttelen sitä kun meidän sänky ei enää kelpaakaan.2 kommenttia:

 1. Kauniita makuuhuonekuvia <3
  Meillä saman levyinen sänky ja vaihteleva määrä pikkuvierailijoita. Usein ei yhtään, mutta kun ovat esim kipeänä niin voi hyvillä mielin ottaa viereen, kun mahtuu "mukavasti" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä tuntuu jatkuvasti olevan ylimääräisiä vierailijoita sängyssä... Välillä olisi kyllä kiva nukkua ihan itsekseen ja vaikka koko yökin putkeen..

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...