12.2.2013

Trendenser

Meidänkin perhe on vihdoin astunut yhden askeleen kohti moderninpaa maailmaa. Ostettiin koko perheen yhteiseksi joululahjaksi iPad. Siihen on tässä viime viikkoina nyt tutustuttu. Applen maailma ei ollut aiemmin tuttu, mutta tosi helppoa on tämä käyttöönotto ollut. Varsinkin kun käyttöohjeita ei laitteessa mukana edes tullut. Myönnän että pakkaus tuli katsottua läpi useamman kerran ja etsittyä ohjenivaskaa. Mutta totta, niitä ei tarvittu.


Olen haeskellut kaikenlaisia appseja laitteeseen, mutta varsin alkuvaiheessa tässä vielä ollaan. Mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä käyttökelpoisista ja viihdyttävistä appseista joita kannattaa ladata. Hay Day on ollut kova sana, sitä pelataan yhdessä esikoisen kanssa.

Koska sisustuslehdet aina kiinnostaa, niin iPadin lehtikioskissa silmiini pisti skandinaaviseen sisustukseen keskittynyt Trendenser, jota tekee Ruotsin suosituin sisustus- ja design bloggari Frida Ramstedt. Lehdestä oli mahdollista ladata ilmaiseksi viime vuoden ensimmäinen numero. Tykkäsin kovasti ja tilasinkin  3:kkn pätkän, joka ei sekään kustantanut kolmea euroa. Ihania kuvia ja ideoita ja todella hyvä käyttöliittymä. Kannattaa ainakin se ilmainen numero tsekata jos sisustaminen kiinnostaa! Fridan blogi löytyy osoitteesta http://trendenser.se/, myös siellä ihania kuvia ja ajankohtaisia juttuja sisustusrintamalta.Viimeisessä kuvassa hauska DIY idea ystävänpäiväksi...

2 kommenttia:

  1. Varmaankin olet jo asentanut Bloggerin? :) Ja kamerastahan saa suoraan muistikortilta kuvat Padiin sellaisen pienen lisävempaimen avulla. Jos ei joka kerta tarvitse kuvia kauheasti muokata, niin bloggailu on aika kivaa Padilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se blogger toimii mun mielestä vähän hassusti ja olenkin käyttänyt ihan selainta päivityksestä...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...