18.3.2013

Värikästä viikon alkua

Meidän viikonloppu on ollut vahvasti pilkullinen. Kaikkien niiden loppuviikon harmien lisäksi saatiin sitten vieraaksemme vesirokko. Nyt esikoinen, parin viikon päästä sitten todennäköisesti kuopus. Ei toisaalta yhtään haittaa, sillä nyt on oivallinen aika sairastaa tuo tauti. Ei mitään suunnitelmia mitä tauti voisi sotkea ja mä olen vielä kotona. Ja eikös niin sanota, että mitä aikaisemmin sairastaa niin yleensä helpommalla pääsee. Meillä ainakin näyttää varsin lievältä versiolta taudista ja ilmeisesti viime viikolla aloitetun allergialääkityksen johdosta pieni mies on säästynyt  kokonaan kutinalta. Hoitona on tarvittu vain paljon, paljon syliä.Oli viikonlopussa jotain hyvääkin. Pääsin kuin pääsinkin sunnuntaina lähtemään kovasti odottamaani tapahtumaan, Supertreeneihin Naantaliin. Reipasta jumppailua hyvässä seurassa koko päivän. Ihan parasta oli Kimmo Jukurin vetämä Sh'bam.


Koska aurinkoa on katseltu viime päivinä vain ikkunoiden läpi (jotka kaipaavat ankarasti pesua) niin kuvatkin tällä kertaa ikkunasta. Ikkunalaudalla mieheni Mutteri kokoelma (Kaj Franck).

2 kommenttia:

 1. Upean värisiä Muttereita! Tuo on jo hyvä kokoelma.
  Aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua miellyttää jostain syystä eniten nykyään tuo vihreä, joka siis vielä jokin aika sitten oli inhokkini numero yksi :) olisikon syy keväässä, joka vaatii kirkkaita värejä...

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...