8.3.2013

Viikonlopun aloitusta ja kellohaaveiluja

Alkaahan se viikonloppu lopulta. Tämä viikko on tuntunut jotenkin normaalia pidemmältä. Jälleen osa perheestä flunssassa. Kiintiö alkaa olla jo täynnä tämän kevään osalta. Lisäksi meidän reippaalla esikoisella on alkanut yhtäkkiä hirvittävä eroahdistus. Äiti ei saisi hävitä näkyvistä hetkeksikään. Kerhoon lähtemisestä on tullut yhtä painajaista. Stressaan jo etukäteen sinne viemistä kun odotan millainen itkushow on edessä. Toivotaan, että on pikaisesti ohimenevää.

Tänään olenkin viettänyt muutaman piristävän hetken haaveilemassa uudesta kellosta. Olen varsin huono käyttämään koruja, mutta kello mulla on ranteessa oikeastaan aina. Tällä hetkellä käytössä on kaksi kelloa. Sirompi Calvin Kleinin ja vähän isompi Candinon. Molemmista tykkään ihan hurjasti. CK:n kello on siro ja sitä voi käyttää juhlavienkin asujen kanssa. Candinon kellossa taas viehättää erityisesti pronssin ja teräksen yhdistäminen.


Kuvat: Ck ja Candino
Nämä kaipaisivat rinnalleen vielä kaksi kelloa. Yhden konjakin värisellä rannekkeella (se konjakin väri tunkee nyt näköjään kaikkialle) ja toisen hieman isomman metallirannekkeella.

Kuvat: Guess, Seiko ja Candino

Pikaisella surffaamisella löysin nuo Guessin ja Seikon kellot, jotka miellytti silmää. Ruskealla rannekkeella olikin sitten haastavampaa löytää kelloa, jossa ei olisi kultaista kehystä. Kaikki mun sormukset ja kaulakorut on hopeaa tai valkokultaa, joten kultainen kehys ei sovi niiden kanssa eikä ole muutenkaan miellytä silmää. Tylsää tai ei, niin Candinolta löytyy mun kellon "sisarus", joka miellyttää tosi paljon. 


En kuitenkaan voi kelloa ostaa kokeilematta. Mun ranne on niin pieni, että pakko nähdä oikeasti miltä kello ranteessa näyttää ja saako pienennettyä tarpeeksi. Voisikin seuraavana "vapaa päivänä" käydä kelloliikkeessä katsastamassa tarjontaa..

Nyt pitsan tekoon. Tilauksessa olisi yksi kinkku, yksi pekoni-pepperoni ja yksi tomaatti-mozzarella-artisokkapitsa, aika helppo arvata kenelle mitäkin... Mukavaa viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...