18.7.2014

Blog awards by Iina

Tunnustan. Olen koukussa blogeihin. Matkailu, sisustus, kauneus, terveys, muoti, lifestyle... Kaikista kategorioista löytyy suosikkeja ja yleensä monia sellaisia. Osaa olen seurannut jo vuosia, osa käy vain piipahtamassa lukulistallani. Joistain blogeista luen kaikki päivitykset, joistain nappaan rusinat päältä.

Suurimman osan lukulistani blogeista olen löytänyt muiden suositusten kautta. Paljon olen myös tutustunut blogeihin erilaisten Blog Awardsien kautta. Käyn ehdolla olevia blogeja läpi ja nappaan helmet omalle lukulistalleni.


Ajattelinkin nyt jakaa suosikkejani myös teille. Ihan omat Blog Awardsit by Iina

Paras lifestyle -blogi
Kalastajan vaimo ja Rillan koti
En pystynyt millään ratkaisemaan kummasta pidän enemmän. Molempia olen seurannut jo vuosia. Kauniit kuvat ja positiivinen fiilis ovat yhteistä molemmille blogeille. Kalastajan vaimo Johanna kertoo perhe-elämästään Norjassa pienesti hippityylillä maustettuna. Rilla taas elää vauhdikasta uusperheen arkea.

Paras kauneusblogi
Saara Sarvas
Monia kauneusblogeja olen selannut ja aina palannut Saaran luo. Hyviä vinkkejä ja suosituksia rennolla otteella kerrottuna. Paljon myös step-by-step ohjeita ja videoita. Saara on työkseen maskeeraaja, joka huolehtii mm. Anna Abreun kuvausmeikeistä. Aina silloin tällöin Saaran blogissa pääseekin behind the scene tunnelmiin...

Paras muotiblogi
Strctly style ja Blond rivets
Jaettu ykköstila muotiblogeista kuuluu ehdottomasti sisaruspari Hannalle ja Kiralle. Tyylillisesti hyvin erilaiset blogit, mutta todella laadukkaasti tehtyjä. Upeita kuvia ja asukokonaisuuksia. Kummankaan tyyli ei kuvasta omaa tyyliäni, mutta näitä lukee aina ilolla,

Paras leivontablogi
Kinuskikissa
Se ylivoimaisesti parhain. Sieltä löytyvät niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset. Ohjeet on kuvitettu ja niillä tällainen tavallinenkin jauhopeukalo onnistuu takuuvarmasti.Paras matkailublogi
Laura lets go
Lauran edellinen blogi oli mukana Ylen blogistania ohjelmassa ja sitä kautta löysin hänen matkabloginsa. Laura ja hänen miehensä toteuttivat häämatkanaan 9kk:n maailmanympärimatkan. Ja minä nojatuolimatkailin siinä mukana. Ihanaa sujuvaa tekstiä. Nyt Laura tosin on jo palannut matkaltaan kotimaahan, joten en tiedä miten blogin jatkossa käy...

Kunniamaininta
Secret wardrobe
Anna-Marian blogi painottuu enemmän muotiin, mutta paljon matkustelevana  blogi tarjoaa myös mukavasti matkakuvauksia eri puolilta maailmaa. Anna-Maria kirjoittaa niin elävästi, että sitä tuntee kulkevansa samoja katuja.

Paras reality -blogi
Puutalobaby
Puutalobaby on sensuroimatonta lapsiperhearkea parhaimmillaan. Kahden lapsen äiti Krista tarttuu aiheeseen kuin aiheeseen rennolla otteella. Aika monta kertaa olen lukenut blogia ääneen nauraen, kun Krista on upeasti tallentanut arjen sattumuksia blogiinsa.

Paras hyvinvointiblogi
Vilma p
Vilman blogi on varsin tuore tuttavuus, mutta on päässyt heti yhdeksi suosikikseni. Mallina työskentelevä Vilma kirjoittaa hyvinvoinnista, ruuasta ja kauneudesta. Paljon myös liikuntaa ja erilaisia treeniohjeita.

Kunniamaininta
Kiitos hyvää
Kiitos Hyvää -blogia ei enää päivitetä, mutta onneksi se vielä löytyy verkosta. Itse asiassa löysin tämän juuri kun kirjoittaja päätti lopettaa sen. Hyvinvoinnista ja raakaruuasta kiinnostuneen kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa.

Paras sisustusblogi
Modernisti kodikas
Tämä oli ehkäpä vaikein kategoria. Luen aika montaakin sisustusblogia, mutta kyllästyn niihin todella helposti. En vain jaksa katsoa samasta hyllynkulmasta otettua sadatta kuvaa. Tällä hetkellä suosikkini on Kertun Modernisti Kodikas, joka on aika lähellä omaa tyyliäni. Mutta huomenna suosikki saattaa olla jo joku muu...Apua, olisin voinut keksiä kategorian vaikka jokaiselle lukemalleni blogille, niin hyviä ne ovat. Monta ihanaa blogia jäi vielä mainitsematta, mutta armahdan teitä ja lopetan listani tähän. Olisi kiva kuulla myös sinun suosikeistasi. Löytyykö samoja vai ihan uusia? Löysitkö kenties näistä jotain uutta luettavaa itsellesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...