10.7.2014

Livbox laatikossa

Kesän aikana postilaatikkooni on kolahtanut pari kertaa Livbox-lähetys. Ne tulivat korvauksena erääseen kyselyyn vastaamisesta. Otin paketit mielenkiinnolla vastaan, sillä konsepti on mielenkiintoinen ja vähän hämmentäväkin.


Ellei konsepti ole sinulle tuttu, niin kyseessä on kotiin kerran kuussa postitettava kosmetiikkalähetys. Lähetys pitää sisällään 4-6 kosmetiikkatuotetta, trendituotteita, uutuuksia ja klassikoita. Lähetyksen sisältöä ei tiedä etukäteen vaan kyseessä eräänlainen "yllätysboxi". Tilauksen hinta on 15,90 €/kk, tosin kaikenmoisia tarjouksia tuntuu olevan aika tiheään.

Sisältö on yleensä jollakin tavalla teemoitettu. Heinäkuun boxin teemana oli yllätys, yllätys, kesä ja aurinko. Mukana oli shampoo, mini hoitoöljy ja rakennesuihke hiuksille, after sun lotion, suojakertoimella varustettu huulivoide ja kullansävyinen kynsilakka. Osa täysikokoisia tuotteita, osa näytteitä. 


Olen livboxista lukenut blogeista ja lehdistä ja suhtautunut siihen vähän ihmetellen. No, nyt oli mahdollisuus tutustua kunnolla ja muodostaa ihan oma mielipide asiasta. Oma mielipide parin lähetyksen jälkeen on.... yhä hieman ihmettelevä.

Paketti on todella tyylikäs, musta pahviboksi kuukausittain vaihtuvalla tehostevärillä. Enkä voi kieltää, etteikö tällaista yllätysten rakastajaa kutkuttanut avata pakettia. Mutta, se iso mutta... kuka ehtii ikinä kokeilemaan näin paljoa kosmetiikkaa. Toisen paketin tullessa en ollut ehtinyt kokeilla vielä mitään edellisestäkään. Jos näitä paketteja tulisi jatkossakin niin hukkuisin muutama kuukauden kuluttua pulloihin ja purtiloihin.

Toinen iso mutta on tuotteiden sopivuus. Minulle sattui tuuri ja molemmissa saamissani paketeissa oli tuotteita, jotka tulen todennäköisesti käyttämään ja kokeilemaan. Mutta olen lukenut, että usein boksin tuotteet eivät miellytä tilaajia ja niitä sitten lahjoitetaan eteenpäin tai pahimmillaan heitetään pois. Osa tuotteista on myös niitä minikokoisia näytteitä, joita jaetaan kaupoissa tai lehtien välissä ilmaiseksi.


Vaikka ymmärränkin nyt konseptin yllätyksellisyyden ja helpon tavan tutusta uusiin tuotteisiin, niin siltikään en olisi valmis maksamaan kk-maksua laatikosta, jonka sisällöstä en tiedä mitään etukäteen ja tuotteista, joilla ei välttämättä ole käyttöä lainkaan. Oletko sinä tutustunut Livboxiin?

2 kommenttia:

  1. Heippa. Minä en ole edes kuullut tämmöisestä Livboxista! Ylläreistä ja paketeista tykkään myös, mutta sama ajatus kyllä herää, että miten sitä ehtisi kokeilla tuota tahtia saapuvia tuotteita.. kun liian usein jää kylppärin kaappiin lojumaan niitä tarkoituksellakin hankittuja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Minä inhoan kaikkia turhaan kaapissa lojuvia purtiloita, joten tämä ei ollut kyllä minun juttuni lainkaan...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...