17.1.2016

Fiiliksissä viikonlopusta


 

Mukava viikonloppu takana. Paljon ulkoilua ja mukavia juttuja. Mulle viikonlopussa ehdottomasti parhainta on aikatauluttomuus. Mieli lepää kun ei tarvitse katsoa kelloa ja juosta paikasta toiseen.

Pojat pääsi perjantaina mummilaan yökylään ja me elokuviin. Käytiin katsomassa miehen toiveesta Star Wars. En ole tainnut yhtä ainutta Star Warsia ennen katsoa alusta loppuun, mutta ihan hyvähän tuo oli. Ensimmäinen kerta mulla myös 3D elokuvissa ja olihan se vaikuttavaa kun avaruusalukset kiisi ohi oikealta ja vasemmalta. Lauantaina käytiin vielä kahden kaupungilla lounaalla ja ostoksilla ennenkuin haettiin nappulat kotiin.

Kelit ovat olleet niin mainiot, että viikonlopun aikana on tullut harrastettua kattavasti talviliikuntaa, hiihtoa, luistelua ja pulkkamäkeä. Pienimmäinen oli ensimmäistä kertaa kunnolla hiihtämässä. Ensimmäiset kaksi metriä mentyään totesi, että kyllä hän voi toisenkin kierroksen mennä. Aika optimistista kun kierrosta on siinä vaiheessa puoli kilometriä edessä. Mutta niin vaan sisulla meni puolitoista kierrosta kunnes oli aivan loppu.

Tänään lähdettiin iltapäivällä vielä Mathildedaliin ulkoilemaan. Monta kertaa mainittu ja yksi lempparikohteita tässä lähistöllä. Auringon laskiessa maisemat olivat aivan upeat. Käytiin myös katsomassa noita karvakavereita, jotka ovat aika vastustamattomia otsatukkiensa alla. Pakollinen vierailu oli myös Ruukin kehräämö, sillä sormiani on syyhyttänyt aloittaa uusi kutomisprojekti.

Sunnuntain kruunaa tänään vielä sauna ja uunituoreet leivät. Näillä eväillä reippaana tulevaan viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...