30.1.2016

Paras vapaapäiväMeidän viisivuotiaan mielestä vapaapäivä on vapaapäivä vasta silloin kun ei ole mitään sovittua menemistä. Esimerkiksi kaupungilla käynti tai kyläreissu pilaa vapaapäivän. Ja täytyy sanoa, että olen vähän samaa mieltä. Paras vapaapäivä on sellainen, jossa kalenteri näyttää tyhjää. Ei mitään sovittuja juttuja ja kelloon katsomisia. On sitten aivan eri asia lähteä extempore jonnekin, esimerkiksi uimahalliin kuten tänään.

Tämä viikonloppu on meillä tyhjää täynnä. Kaiken viikon menon ja melskeen jälkeen hyvinkin toivottu olotila. Tänäänkin vanuttiin yöpuvuissa puoleen päivään. Rakennettiin legoja ja olla möllötellään. Kotoa ei olla poistuttu sitä uimahallireissua enempää. Huomisen suunnitelma on yhtä avoin, katsotaan kelin ja fiiliksen mukaan.

Hiukan kyllä harmittaa, että nuo kuvan kelit menivät jo. Muuten oltaisiin varmasti suunnattu ladulle koko porukka. Tiistaina kuopusta hoitoon viedessä maisema oli vielä kauniin tunnelmallinen. Oli pakko pysähtyä nappaamaan fiilis talteen. Tänään uimahallille mennessä sama maisema oli täysin vihreä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...