3.6.2012

Kesäsuunnitelmia

Nyt kun Kolmårdenin reissu on takana, on hyvä hetki lähteä suunnittelemaan muita kesän retkiä. Koko perheen retkiä sekä aikuisten kesken retkiä. Luulen, että yksi isompi reissu tehdään vielä tänä kesänä ja monta pientä päivän tai puolen retkeä. Kuopuksen kanssakin käytiin varmuuden vuoksi passikuvassa ja haetaan passi niin ollaan sitten vapaita tekemään nopeitakin päätöksiä.

Tammisaari
Kuuluu jokakesäiseen perinteeseen. Sinne on päästävä. Viime kesänä kävimme useammankin kerran. Kiva puisto lapsille ja ihana ranta. Tammisaareen jotenkin tiivistyy koko kesäfiilis.

Tammisaari kesä 2011

Fiskars
Myös jokakesäinen perinne. Ihana paikka, mutta tällä kertaa lapset jätetään kotiin. Pieniin putiikkeihin on vaikea mennä lasten kanssa ja koko ajan saa pelätä mitä kohta rikotaan. Fiskarsista löytää aina jotain pientä mukavaa sisustukseen :)


Kuva lainattu: fiskarsvillage.fi

Pori Jazz
Harkintalistalla tällä hetkellä, tämäkin vain aikuisten kesken. Mutta mikä päivä, mikä konsertti.... vaihtoehtona tälle voisi olla Turun Linnanjuhlat ja siellä Kentin konsertti.

Turun seikkailupuisto
Ihanaa touhua lapsille. Oltiin viime kesänä pari kertaa ja varmaan tänäkin kesänä käydään useampi kerta.

Sievolan kotieläintila Paimiossa
Oltiin edelliskesänä. Mukava pieni paikka. Tänne menen lasten kanssa ja otetaan joku isovanhemmista mukaan.

Kuva lainattu : Sievolantila.fi


Gdansk /Kööpenhamina
Gdanskia on pyöritelty jo jonkin aikaa ajatuksissa. Sinne pääsisi lentämällä Turusta ja lennot + majoitus ovat tosi edullisia. Lennettiin pari kesää sitten Turusta Kööpenhaminaan ja ihastuttiin Turun lentokenttään. Siellä kaikki sujui niin nopeasti ja joustavasti ja lisäksi ajomatka meiltä huomattavasti lyhyempi kuin Helsinkiin. Toisaalta tykättiin Kööpenhaminasta tosi paljon eli sinnekin voisi mennä uudelleen...

Kööpenhamina kesä 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...